top of page

Vacature:

Meeting&Event

                   Coördinator

Als Meeting & Event Coördinator ben je de spil van ons bedrijf.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor nieuwe gasten die bij ons een evenement, meeting of borrel willen organiseren. Je pakt daarna de verantwoordelijkheid voor een goed verloop ervan.

 

Na het inventariseren van alle wensen ga je aan de slag om een passende offerte voor de gast te maken. Je geeft een goede toelichting van de mogelijkheden en uiteraard doe je er alles aan om de “partij binnen te slepen”.
 

Daarnaast zorg je voor een goede overdracht van alle afspraken naar het F&B Team – en tref je alle voorbereidingen voor een geslaagd evenement of meeting. Tijdens de events en meetings kunnen onze gasten bij jou terecht voor vragen, hulp en speciale wensen.
 

Je werkt van maandag tot en met vrijdag – maar het kan natuurlijk voorkomen dat je hier vanaf wijkt als we in het weekend een belangrijk event hebben. Hierin heb je overigens de volledige vrijheid om dit in te delen zoals jij dat wilt. Het belang van de gasten staat hierin natuurlijk wel voorop.
 

Wat zoeken we?
 

- Een flexibele doener met een goed stel hersens.
- communicatief zeer sterk (zowel intern als extern).
- iemand die denkt in oplossingen (problemen zijn er al genoeg in de wereld).
- een commerciële instelling met oog voor details.
- een hotelschool achtergrond en ervaring zijn een pré  (maar geen must).


Heb je interesse in deze functie – en wil je er eigenlijk nog veel meer over weten? Mail je CV en motivatie naar thomas@houseofwatt.nl en dan drinken we samen een kop koffie!
 

MEETING_EVENT_COOR
VOORPROEFJE? 
bottom of page