HOW EXCLUSIVE

MEETINGS 1.5

WORK

Met HOW EXCLUSIVE heb je de beschikking over geheel House of Watt.

Workshops, vergaderingen, seminars, cursussen, een hei-dag, of een ‘we hebben je gemist!’ dagje met collega’s. Jij zorgt voor het inhoudelijke programma. Wij zorgen voor de rest.


Je kan gebruik maken van 6 (afgesloten) ruimtes, een enorm terras en een ruim café. Inclusief microfoons, beamers, een geluidsinstallatie en persoonlijke AV-ondersteuning.

Dit alles is al mogelijk vanaf €75 per persoon per dag en we hebben ruimte voor 125 tot 150 gasten.

 

EAT

Je dag begin bij ons met een heerlijke cappuccino of verse munt-thee en een ontbijt met croissantjes, broodjes en verse jus.

Tussen de middag neem je even pauze met een kopje soep, broodje, salade of warme maaltijd. Om vervolgens weer door te gaan met je meeting. En tijdens de meetings verzorgen wij natuurlijk ook gezonde snacks, koffie, thee, vers fruit en verse smoothies.


De dag afsluiten met een borrel? Daar hebben we genoeg ruimte voor in ons huiselijke café of het zonovergoten terras met een lekkere bitterbal en een vers getapt pilsje. 

 

PLAY

Je team dag of meeting afsluiten met een gezellige activiteit? Of gewoon tussendoor als energizer even een potje sjoelen met zijn allen? Wij zorgen ervoor dat de dag compleet is met leuke spellen. We hebben genoeg in huis. Van karaoke, indoor curling tot volleyballen op het veldje buiten. Alles is inclusief.

Na een actief potje tafelvoetbal heb je vast en zeker weer voldoende energie om lekker aan de slag gaan met je collega’s!

HOW - tafelvoetbal.jpg
 

SAFETY

Wij zijn helemaal ingericht volgens de normen van het RIVM. De meeting rooms, de vide, het café en ons terras zijn volledig ingesteld om 1.5 meter afstand van elkaar te kunnen houden.
Ook waarborgen we de veiligheid van onze gasten en onszelf door extra hygiëne maatregelen te nemen.

 

We hebben overal mogelijkheden opgehangen voor het ontsmetten van de handen en maken uiteraard extra schoon. Daarbij bespreken we vooraf al jullie wensen zodat we volledig rekening kunnen houden met jullie eigen bedrijfsprotocollen.

 

Geïnteresseerd?
Laat dan nu je gegevens achter!

Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

HOUSE OF WATT
James Wattstraat 73 | 1097 DL Amsterdam 

hello@houseofwatt.nl | Tel: +31 20 210 13 15

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

House of Watt

James Wattstraat 73

1097 DL Amsterdam
 

hello@houseofwatt.nl

+31 20 210 13 15

We work conform the uniform conditions Horeca – click here to download 

  • Facebook - House of Watt
  • Instagram - House of Watt
  • House of Watt | Linkedin
  • House of Watt op YouTube

Our business hours :

 

Monday till Wednesday : 08:00 - 22:00

Thursday: 08:00 - 23:00

Friday : 08:00 -0 1:00

Saturday: 10:00 - 01:00

Sunday: 10:00 - 21:00