top of page
VOORPROEFJE? 

Vacature:


FLOOR

       manager

Ben jij gastgericht, heb je passie voor de horeca en heb je ruime ervaring als gastheer of gastvrouw? Dan hopen we je te overtuigen van ons bedrijf!
 

Over HOUSE OF WATT
5 jaar geleden zijn wij begonnen om en voormalige hotellobby om te bouwen tot een multifunctionele locatie waar je lekker kan eten en drinken maar ook kan vergaderen, een event kan organiseren, je verjaardagsfeest kan vieren en zelfs kunt trouwen. Ons motto is: Wat niet kan, kan toch!

We zijn gevestigd in Amsterdam-Oost vlakbij het Amstelstation – dus ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.
 

Werken in de horeca waarin je er voor zorgt dat niemand iets tekort komt?
Als Floormanager bij House of Watt zorg jij ervoor dat alles binnen onze locatie op rolletjes loopt. Samen met een aantal andere collega leidinggevende stuur je collega's aan, bewaak je het servicelevel en help je o.a. mee met de bestellingen, trainingen, partijen en planning.
 

We vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent. Zo is er ruimte om de verantwoording te nemen over de trainingen binnen het bedrijf of misschien word jij wel gelukkiger van werken met grotere gezelschappen. Of je wilt juist alle aandacht aan onze gasten bieden – en ze telkens weer verrassen met iets nieuws. Er is ontzettend veel ruimte om iets toe te voegen. En daardoor is werken bij ons meer dan simpelweg bedienen. Je krijgt ruimte om verantwoordelijkheden te pakken, iets wat we ook belangrijk vinden.
 

Of je nou werkt tijdens de lunch of het diner, op een feest of event of wellicht wel bij een geweldige bruiloft, je doet natuurlijk wel altijd je best om elke gast tevreden de deur uit te laten gaan. Je team helpt je hierbij, maar jij neemt het voortouw. Als bedrijf willen we niet te veel 'negatieve' energie en tijd kwijt zijn aan jouw functioneren, want jij... jij lost problemen juist op, bent actief en denkt mee over hoe dingen beter kunnen.
 

Jij krijgt bij ons ook de kans om te groeien en verantwoording te nemen over iets dat jij het leukst vindt. We geloven dat je dan ook de meeste plezier uit je werk kunt halen. Daarom kun je bij ons altijd aankloppen als je jezelf wilt ontwikkelen via trainingen of een opleiding. Daarnaast bieden we ook zelf diverse trainingen aan gedurende het jaar.

Je werkweek ziet er eigenlijk altijd een beetje anders uit, dat hoort bij onze flexibele insteek, maar 1 ding staat sowieso vast – je bent op zondag altijd vrij.

Omdat we niet in het centrum zitten zijn wij vaak niet erg laat klaar, meestal is het restaurant aan het begin van de week wel rond 22.00 uur leeg. In de zomer en op donderdag en vrijdag kan het iets later worden – maar we zijn geen “nachtlocatie”. Jij bent er tijdens de piek. Overuren hebben wij niet en als je ze toch maakt, werk je die week daarop minder. 2 weekenden in de maand ben je sowieso vrij en we zijn gesloten op alle zondagen, tijdens kerst, koningsdag en oud & nieuw. We plannen je rooster een maand vooruit (uitzonderingen daargelaten).
 

Competenties / gedragsvoorbeelden

Wie ben jij:

 • Collega’s werken beter als jij er bent.

 • Komt met oplossingen, niet met problemen.

 • Je kunt je inleven in de verschillende typen gasten die we over de vloer krijgen.

 • Zorgt ervoor dat gasten terugkomen

 • Je zegt wat je doet én doet wat je zegt. Op jou kunnen we bouwen.
   

Wat mag jij verwachten:

 • Vrij met de feestdagen (kerst, oud & nieuw en koningsdag zijn wij dicht)

 • Goed salaris (boven horeca CAO) en je deelt mee in de fooienpot

 • Geen één overuur (we houden het allemaal netjes bij, toch een overuur, dan de aankomende week 1 uur minder op de planning)

 • Leuk team, met veel vaste collega’s en een fijne werksfeer

 • Een baan waar je geen nummer bent, maar onderdeel kan zijn van iets moois

 • Eigenlijk altijd wel fijne gasten, relaxte sfeer en niet te veel stress
   

Wij vragen:

 • Een op en top gasvrouw/ gastheer

 • Humor zit in jouw bloed

 • Representatief en gastgericht

 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in de horeca

 • Hands-on mentaliteit en weet van aanpakken en leidinggeven

 • Je beheerst deze eigenschappen: Flexibel, gastgericht, proactief en teamgericht.

 • Onze voorkeur heeft 4 of 5 dagen per week beschikbaar.
   

Wil je een keer langskomen om kennis te maken en je toekomstige collega’s te ontmoeten? Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV.

Je kan dit sturen naar:

House of Watt
t.a.v. Ryan Klijnsma
via hello@houseofwatt.nl

We kijken er naar uit om kennis met je te maken!

 

bottom of page