top of page
Offerte
     AANVRAAG
Welke zaal heeft jouw voorkeur?
Wat wil je toevoegen aan jouw meeting?

Vergaderen

maar dan net even leuker!

Wij bieden volledige ingerichte vergaderkamers - inclusief écht lekkere koffie en thee. En uiteraard verzorgen we graag een lunch, borrel of diner voor je om alles compleet te maken.


Heb je een ruimte nodig voor brainstormsessie, vergadering of bespreking in boardroom opstelling? Dan zijn onze ruimtes OOST (tot 10 pers) en NOORD (tot 10 pers) erg handig.

De ruimtes WEST (tot 14 pers.) en ZUID (tot 25 pers) zijn ideaal voor een workshop of training met een grotere groep. 

Ben je met meer personen? Dan hebben wij ook onze nieuwe ZAAL CENTRAAL (40 personen), ons THEATER voor een film, documentaire of presentatie voor 35 personen of de JAMES voor 50 tot 150 personen beschikbaar. Je kunt hier terecht voor events, meetings, teambuilding sessies, trainingen en kick-offs. Maar ook voor een teamuitje ben je bij ons aan het goede adres.

Ook hier geldt; niet iedereen heeft dezelfde wensen en behoeften en daarom maken wij graag een passend arrangement voor je, of dit nu voor een paar uur is of voor de hele dag!

 

Bekijk de ruimtes hier of download het volledige overzicht. 

Meer informatie over flexplekken, vergaderarrangementen of banqueting mogelijkheden? Bel of mail dan met Thomas of Elsa:

+31 20 210 13 15

meetings@houseofwatt.nl

bottom of page