TEAMUITJES

Een lange dag vergaderen even gezellig afsluiten met een diner en een activiteit? Wij werken samen met diverse partijen om van jouw Teamdag een groot succes te maken. Hierbij een aantal suggesties


The Pub Games
The Pub Games is een competitie van korte, interactieve en uitdagende spellen. Alle spellen zijn verschillend: van namen raden en veilingen tot codes kraken en puzzels. Via één smartphone gaan de teams raden, keuzes maken, biedingen doen en inzetten. Het team wint dat aan het einde van de competitie het meeste punten heeft verzameld! 

Speciaal voor House of Watt is er een spelversie beschikbaar va. €5 p.p! 

Karaoke
Ons theater is dé perfecte locatie om met max. 30 mensen te karaoke! Zing mee met de bekendste nummers - we hebben keuze uit maar liefst 26.000 titels - van Hazes tot Adele! Va. €5 p.p. 

Bingo met Mokum Magazine
Bingo saai en voor oude mensen? Niet bij de mannen van Mokum Magazine - die weten wel hoe je een feestje bouwt. Nummeeeeerrr 23!

Ik hou van Holland Diner
Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

Moord-Diner
Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

 

Pop Quiz a GoGo
Het dinerspel dat als muziek in de oren klinkt! Welkom bij het PopQuiz Diner: een leuke avondactiviteit met een 3 gangen diner voor uw personeelsuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje!

Teamuitje boeken? Neem contact met ons op via hello@houseofwatt voor de mogelijkheden. 

Meer informatie over de borrelarrangementen of alvast reserveren?

Bel of mail ons:

+31 20 210 13 15

hello@houseofwatt.nl

 

House of Watt

James Wattstraat 73

1097 DL Amsterdam
 

hello@houseofwatt.nl

+31 20 210 13 15

wij werken conform de uniforme voorwaarden Horeca
deze zijn hier te downloaden

Onze openingstijden:

Maandag t/m woensdag : 8:00 - 22:00
Donderdag: 8:00 - 23:00
Vrijdag : 8:00 - 1:00
Zaterdag : 11:00 - 1:00
Zondag : 11:00 - 21:00

  • Facebook - House of Watt
  • Instagram - House of Watt
  • House of Watt | Linkedin
  • House of Watt op YouTube