top of page
teamuitje
websitemenu3.jpg

TEAMUITJES

Een lange dag vergaderen even gezellig afsluiten met een diner en een activiteit? Wij werken samen met diverse partijen om van jouw Teamdag een groot succes te maken. Hierbij een aantal suggesties

Karaoke
Ons theater is dé perfecte locatie om met max. 30 mensen te karaoke! Zing mee met de bekendste nummers - we hebben keuze uit maar liefst 26.000 titels - van Hazes tot Adele! Va. €5 p.p. 

 

Bingo met Mokum Magazine

Bingo saai en voor oude mensen? Niet bij de mannen van Mokum Magazine - die weten wel hoe je een feestje bouwt. Nummeeeeerrr 23!

Ik hou van Holland Diner

Ook zo gek op Holland? Schitter zelf in de meest oer-Hollandse quiz en geniet van een lekker 3 gangen diner. Inclusief quizmaster(s), originele spelrondes, decoratie en prijs voor de winnaars. Strijd met elkaar aan tafel tijdens deze Specialtours dinerspel quiz!

Moord-Diner
Wie lukt het om een moord op te lossen tijdens het moordspeldiner? Er zijn een aantal verdachten gesignaleerd in uw groep die er iets mee te maken hebben. Taak aan de rest om dit op te lossen. Een hilarische avond tijdens ons moordspel aan tafel!

Teamuitje boeken? Neem contact met ons op via hello@houseofwatt voor de mogelijkheden. 

bottom of page