Wat zijn jullie openingstijden?


Wij zijn doordeweeks geopend van 09:00 - 22:00, en in het weekend van 11:00 - 00:00.
Hebben jullie een open wifi netwerk?


Jazeker! Ons wifi netwerk House_of_Watt_Guests is voor iedereen toegankelijk, je hoeft alleen maar even de voorwaarden te accepteren.
Hoe kan ik bij jullie een tafel reserveren?


Reserveren gaat bij ons heel makkelijk via onze website. Via de knop linksonderin kun je je reservering maken voor een plekje op ons terras of binnen bij ons in het café. Kun je het niet vinden? Klik dan op deze link: https://www.houseofwatt.nl?ft-ticket=0b45a6a4
Mag er gerookt worden op jullie terras?


Wij hebben een gedeelte van ons terras rookvrij gemaakt, dit kun je herkennen aan de niet roken bordjes. Op een klein gedeelte van ons terras, aan de zijkant, mag wel gerookt worden.
Wat zijn de huidige maatregelen bij jullie wat betreft COVID-19?


Op dit moment zijn dit de richtlijnen die wij hanteren: 1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers. Maar: aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten 2. Mondkapje is verplicht binnen. Alleen als je zit mag deze af. 3. Op het terras mag je alleen zitten, niet staan.
3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt 4. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheid- en/of griepklachten 5. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op 6. Was bij binnenkomst grondig je handen
7. Was na het toiletbezoek grondig je handen
8. Betaal contactloos (pin of mobiel) 9. Online bestelde producten worden geleverd tot de voordeur, zonder fysiek contact 10. Wanneer je je niet houdt aan de 1,5m regels van het horecabedrijf en/of de geldende 1,5m regels van de overheid dan kan de toegang tot het horecabedrijf worden ontzegd. Schade die het horecabedrijf lijdt door jouw handelen in strijd met die regels kan op jou worden verhaald.
Kan ik contant bij jullie betalen?


Helaas accepteren wij op dit moment geen contant.
Waar kan ik parkeren?


In de nabije omgeving op straat is voldoende parkeergelegenheid. Vlakbij House of Watt zitten meerdere Parkbee garages waar voordelig geparkeerd kan worden met Parkmobile. Je kan dit ook vooraf reserveren.

NB: Doordeweeks kun je alleen betaald parkeren - maar op zondag is het (nog) helemaal gratis!
Hoe kan ik een meeting room bij jullie reserveren?


Op onze pagina 'vergaderen' vind je meer informatie over al onze meeting rooms. Daarnaast kun je ook meteen een offerte aanvragen, of neem even contact met ons op mocht je nog vragen hebben.
Hoe kan ik jullie bereiken?


Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer: +31 20-2101315 Of stuur een mailtje naar hello@houseofwatt.nl

Veel gestelde vragen