Het is weer herfst. De bladeren zoeken hun weg naar beneden - kastanjes worden uit het vuur gehaald en het is lekker weer die tijd voor rode wijn, comfort food en ouderwets genieten met elkaar.

En iets waar we ook allemaal weer naar uit kijken is een heerlijk diner met wild.

In het weekend van 23, 24 en 25 oktober maakt Felix je wild. Een heerlijk 4-gangen menu met de lekkerste herfst gerechten waarvan nu waarschijnlijk al het water door je mond loopt:Huisgemaakte crackers
wildpaté en blauwe kaas
-
Pompoensoep met salie-olie
-
Wildstoof met aardappelmousseline, 

gegrilde groenten en rode kool

of 

Ravioli  gevuld met oesterzwam (v)
Saus van truffel en bospaddenstoelen
met een groene salade

-
Ryan's befaamde chocotaartje met stoofpeertjes

EUR 37,5 pp

 

We hebben per avond slechts 7 tafels van 4 personen beschikbaar (of 15 van 2 ... ) dus reserveer snel je plekje.


Wil je het liever thuis wild maken?

Speciaal voor dit menu hebben we een box samengesteld die je bij ons op kan halen. De gerechten worden zo voorbereid dat je binnen een kwartiertje alles op tafel hebt staan - en net zo lekker kunt genieten als bij ons in HoW. Alleen komen we thuis niet de afwas doen!

Deze box kan je voor 32,5 per persoon bestellen - en op zaterdag 24 oktober tussen 14:00 en 16:00 bij ons ophalen. Afrekenen doen we bij het ophalen.

Wijn
Wat is Wild zonder wijn? Speciaal voor dit menu heeft Wijnhandel Dikkers iets heel bijzonders uit gezocht - een wijn die zowel bij de stoof als de ravioli goed tot zijn recht komt.

Vinogallia Edizione Privata 2018 (Puglia IT)
De rijpe druiven voor deze wijn worden gedeeltelijk ingedroogd. Dit zorgt ervoor dat het vochtverdampt en er dus een hoge concentratie suikers overblijft. Deze stijl van wijn maken is ook wel bekend als apassimento.

Of maak een heerlijke alcholvrije begeleider met een flesje SOOF Limonade. Suikervrij - maar oh zo lekker.

De keuze is aan jou!

Felix
maakt
je wild ...
23, 24, 25 oktober 2020