House of Watt zoekt

zelfstandig werkend koks

House of Watt is een combinatie van flexplekken, een café met groot terras, een maaltijdservice, banqueting en een plek voor kinderen om te spelen. Kortom, dé nieuwe huiskamer van Amsterdam Oost.

 

House of Watt staat voor gastvrije kwaliteit op een alledaagse manier met vooral veel afwisseling. In onze grote open keuken bereiden we doordeweeks twee verschillende maaltijden – vlees of vis en vegetarisch – die je bij ons in een gezellige eetkeuken kunt eten, mee kunt nemen en binnenkort ook thuis kan laten bezorgen. In het weekend koken we uitgebreider, maar altijd volgens ons Potschaft Principe, je eet met z’n allen wat de chef die avond serveert.

 

Uiteraard zijn onze producten puur, ambachtelijk en duurzaam, dat is inmiddels de standaard toch? In onze huiskamer kun je terecht voor een ontbijt, lunch, borrel en dus die dagelijks wisselende maaltijd. Wij koken wat we zelf onwijs lekker vinden, iets wat jij en ik dagelijks zouden bestellen.

 

In House of Watt hebben we ook de beschikking over 4 zalen waar besloten evenementen, vergaderingen of diners plaats vinden. We zoeken in jou iemand die hier creatief mee om kan gaan en zijn eigen ideeën hierop los wil laten. Wil jij samen met een enthousiast team van vier oprichters, verschillende fulltimers en

parttimers bijdragen aan dit fonkelnieuwe concept?

 

We nodigen je graag uit voor een kop koffie of thee om kennis te maken en onze plannen verder toe te lichten. Het enige wat je daarvoor moet doen, is contact opnemen met onze Felix Bekkers.

 

Startdatum: September

Contractvorm: Fulltime of parttime

felix@houseofwatt.nl

+31 (0)6 159 453 11

House of Watt

James Wattstraat 73

1097 DL Amsterdam
 

hello@houseofwatt.nl

+31 20 210 13 15

wij werken conform de uniforme voorwaarden Horeca
deze zijn hier te downloaden

Onze openingstijden:

Maandag t/m woensdag : 8:00 - 22:00
Donderdag: 8:00 - 23:00
Vrijdag : 8:00 - 1:00
Zaterdag : 11:00 - 1:00
Zondag : 11:00 - 21:00

  • Facebook - House of Watt
  • Instagram - House of Watt
  • House of Watt | Linkedin
  • House of Watt op YouTube